r e k l a m a
Partnerzy portalu
Przepis na zapiekaną zupę grzybową
17.10.2020autor: Natalia Marciniak-Musiał
Puść wodzę fantazji i gotuj jesienne zupy! Dziś przedstawiamy przepis na zapiekaną zupę grzybową. Życzymy smacznego.
Zupa grzybowa zapiekana
Składniki:
- 2 cebule
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki masła klarowanego
- 300 g grzybów leśnych
- świeży tymianek
- sól
- pieprz
- 250 ml mleka
- 200 ml śmietany 36%
- 4 jajka
- ser mozzarella starty na małych oczkach
- tłuszcz do wysmarowania naczynek
Wykonanie:
r e k l a m a
Życzymy Smacznego
Natalia Marciniak-Musiał
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a