r e k l a m a
Partnerzy portalu
Sezon na kabaczka... , czyli przepis na pasztet z cukinii i pieczarek
08.08.2020autor: Natalia Marciniak-Musiał
Dziś przedstawiamy państwu przepis z cyklu "sezon na kabaczka" przepis na przepyszny i prosty w wykonaniu pasztet z cukinii i pieczarek. Życzymy smacznego.
Pasztet z cukinii i pieczarek
Składniki:
- 700 g cukinii,
- 300 g pieczarek,
- 1 cebula,
- 1 marchewka,
- 2 łyżki masła klarowanego,
- 3/4 szklanki bułki tartej,
- 6 łyżek kaszy manny,
- posiekana natka pietruszki,
- 3 jajka,
- sól,
- pieprz,
- gałka muszkatołowa.
Wykonanie:
r e k l a m a
Życzymy Smacznego.
Natalia Marciniak-Musiał
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a