r e k l a m a
Partnerzy portalu
Przepis na racuchy konopne z miodem i orzechami
04.10.2020autor: Natalia Marciniak-Musiał
Konopie to zapomniany smak dawnych wieków, dlatego też dziś przygotowaliśmy dla Państwa przepis na racuchy konopne z miodem i orzechami. Życzymy smacznego.
Konopne racuchy z miodem i orzechami
Składniki:
- 1/2 szklanki mąki konopnej
- 1/2 szklanki mąki orkiszowej
- 1 jajko, niepełna szklanka mleka
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 4 jabłka
- 1 łyżka miodu
Olej do smażenia; do podania:
- 1 łyżka miodu,
- posiekane orzechy (włoskie, nerkowca, laskowe – do wyboru)
Wykonanie:
r e k l a m a
Życzymy Smacznego
Natalia Marciniak-Musiał
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a