r e k l a m a
Partnerzy portalu
Deser w czasie żniw, czyli przepis na smoothie z melonem i truskawkami
21.08.2020autor: Natalia Marciniak-Musiał
Żniwa i towarzyszące temu upały powodują pragnienie, w wolnej chwili od prac żniwnych proponujemy smoothie z melonem i truskawkami.
Smoothie z melonem i truskawkami
Składniki:
- 200 g truskawek,
- 200 g miąższu z melona (bez pestek),
- 150 ml soku z jabłek,
- łyżeczka soku z limonki albo cytryny,
- 2 łyżeczki miodu (opcjonalnie)
Wykonanie:
Składniki przełożyć do blendera i utrzeć. Chłodzić w lodówce co najmniej godzinę.
Składniki przełożyć do blendera i utrzeć. Chłodzić w lodówce co najmniej godzinę.
Życzymy Smacznego.
Natalia Marciniak-Musiał
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a