r e k l a m a
Partnerzy portalu
Fasolka szparagowa smażona z pieczarkami i serem parmigiano
17.08.2019
Spieszmy się z wykorzystaniem fasolki w naszej kuchni, nim zniknie ze sklepowych półek! Tym razem proponujemy zaserwować ją w niecodziennym towarzystwie - wraz ze smażonymi pieczarkami i serem parmigiano. Palce lizać!
Składniki na fasolkę szparagową z pieczarkami i serem parmigiano
- 300 g fasoli szparagowej,
- 200 g pieczarek,
- 4 łyżki sera parmigiano reggiano w płatkach,
- tymianek,
- sól,
- pieprz,
- masło klarowane.
r e k l a m a
Jak przygotować danie?
Fasolkę obgotować w osolonej wodzie. Pieczarki pokroić na pół i na cienkie plasterki.
Dodać ugotowaną fasolkę i dusić razem.
Posypać serem i podawać gorące.
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a