r e k l a m a
Partnerzy portalu
Przepis na nalewkę z białej czekolady i masy kajmakowej
10.07.2020autor: Natalia Marciniak-Musiał
Tym razem zachęcamy do wypróbowania przepisu na nalewkę z białej czekolady i masy kajmakowej.
Składniki
- 2 białe czekolady,
- 1/2 litra wódki,
- 1 puszka masy kajmakowej.
Wykonanie
Czekoladę połamać na kostki. Masę kajmakową podgrzać z czekoladą i mieszać, podgrzewać, aż czekolada się rozpuści. Masę przestudzić. Do masy stopniowo, mieszając mikserem, dodawać wódkę. Wymieszać, przelać do butelki i odstawić przynajmniej na jeden dzień.
r e k l a m a
Smacznego!
Natalia Marciniak-Musiał
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
dziennikarka strony internetowej Tygodnika Poradnika Rolniczego
Masz pytania?
Zadaj pytanie redakcjir e k l a m a
r e k l a m a
Najważniejsze tematy
r e k l a m a