Kongres Mięsny 2021 - weź udział w najważniejszym wydarzeniu w branży mięsnej
r e k l a m a
Partnerzy portalu

Kongres Mięsny 2021 - weź udział w najważniejszym wydarzeniu w branży mięsnej

25.11.2021

Już 7 grudnia 2021 r. odbędzie się kolejna, 6. edycja Kongresu Mięsnego, organizowanego przez Wydawnictwo Gospodarcze. W tym roku kongres przechodzi do Internetu, ale pozostaje miejscem gwarantującym możliwość zdobycia najnowszej wiedzy na temat rynku mięsa i wędlin wprost od ekspertów.

Cyfrowa edycja Kongresu Mięsnego w jeszcze większym stopniu niż dotychczas stawia na wiedzę. 7 grudnia będzie dniem wypełnionym prelekcjami i panelami dotyczącymi zmian i wyzwań, przed którymi stoi cała branża mięsna. Liczne grono prelegentów i ekspertów dostarczy uczestnikom wydarzenia bezcennych informacji na temat kondycji rynku, najważniejszych trendów, innowacji i perspektyw branży. Dołącz do nas i skorzystaj z 20% rabatu na hasło TOPAGRAR!

Głównymi tematami tegorocznej, szóstej już edycji konferencji będą zagadnienia związane z rozwojem biznesu w czasach pandemii i ASF, rosnących kosztów energii, pracy i surowców. Będziemy rozmawiać o zmieniających się preferencjach konsumentów mięsa i wędlin oraz o rosnącym dynamicznie rynku roślinnych alternatyw. Nie zabraknie także prognoz dla branży w kontekście niestabilnej sytuacji w sferze prawa i gospodarce, jak również analiz związanych z kryzysem klimatycznym i zieloną transformacją.

r e k l a m a

Wybrane tematy Kongresu Mięsnego 2021:

  • Zasady obrotu trzodą chlewną oraz wieprzowiną pochodzącą ze stref ASF
  • Wyzwania branży mięsnej w obliczu transformacji energetycznej
  • Zarządzanie kategorią mięsa i wędlin
  • Świąteczne zakupy mięsa i wędlin. Bożonarodzeniowe trendy w handlu
  • Wędliny paczkowane. Sprzedaż, kanały dystrybucji, perspektywy rynku
  • Innowacje na półce z produktami mięsnymi. Siła głosu klientów
  • Nowa rzeczywistość. Liderzy branży mięsnej o przyszłości rynku
  • Trendy w sprzedaży produktów mięsnych w sklepach małoformatowych

Poznaj pełen program wydarzenia oraz zaproszonych ekspertów!

Zdobądź wiedzę na temat najważniejszych trendów kształtujących rynek mięsa i wędlin. Zarejestruj się na Kongres Mięsny 2021!

r e k l a m a
r e k l a m a

Przeczytaj także

Bydło mięsne

Ceny bydła: krów za mało, są podwyżki

Miały być obniżki cen byków, a zamiast tego zakłady podniosły ceny krów. Jedynie niektóre zakłady zdecydowały się na cięcia w przypadku byków - jak duże? Sprawdź! 

czytaj więcej
Bydło mięsne

Ceny bydła: byki poszukiwane, obniżki niewskazane

Jest presja na obniżki cen, ale żaden z zakładów nie chce powiedzieć "A", bo zastanawia się, czy inni powiedzą "B". Rolnicy wiedzą, że bydło jest mocno poszukiwane, więc obniżki są niewskazane. Jak teraz kształtują się cenniki? 

czytaj więcej
Bydło mięsne

Ceny bydła: nawet 20,4 zł/kg wbc - kto tyle płaci?

Rośnie zapotrzebowanie na byki w wieku od 12 do 24 miesięcy, a wraz z nim stawki. Niektóre zakłady już oficjalnie proponują powyżej 20 zł/kg. Kto tyle płaci? 

czytaj więcej

Najważniejsze tematy

r e k l a m a
Pytania i regulaminy
Kategorie
Produkty Agrarsklep
Przydatne linki
Social Media

Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o., ul. Metalowa 5, 60-118 Poznań. Akta rejestrowe przechowywane w Sądzie Rejonowym Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydziale Gospodarczym, KRS 0000101146, NIP 7780164903, REGON 630175513, kapitał zakładowy: 1.000.000 PLN.

Wszystkie prezentowane w ramach niniejszego portalu treści są własnością Polskiego Wydawnictwa Rolniczego Sp. z o.o., są zastrzeżone i chronione prawem autorskim, kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie treści jest zabronione. (art. 25 ust. 1 pkt 1b ustawy z 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych)